Lítiđ ljóđ um samskipti

Communication

I meet you as you are
Where you are
I meet me as I am
Where I am
I meet this moment as it is
Where it is
And let it unfold
Because I haven’t been here before
And I don’t know what’s coming
And what stays behind
When the moment has passed
So let’s be patient
Let’s be kind
Let’s be here
Just here
Just now
I am no less nor no more than you
You are no less nor no more than me
This moment is no less nor no more than any other moment
It’s just different
Unique
Because it hasn’t been here before
Neither have I
Neither have you
Not exactly like this
So let it be
Just be
And stay with me
As I stay with myself
And you with yourself
And we can help each other grow
If we want
Or just be
Allow things to be
And that’s enough

– Karen Lind Harđardóttir

Höfundur: Karen Lind Harðardóttir

Ég er 24 ára (nú 25) Harrypotternördi, eiginkona og söngkona í felum með mikla ástríðu fyrir því að skrifa. Hér er ég að fjalla um andleg veikindi, mína batavinnu og allt sem mér dettur í hug, í von um að það veiti öðrum ánægju, hughreystingu eða hjálparhönd. Það er mikilvægt að taka fram að ég er ekki sérfræðingur og að það sem ég skrifa um er einungis það sem ég hef tekið til mín útfrá reynslu, upplýsingum og lærdómi sem ég tengi sjálf við í mínu eigin lífi.

Skildu eftir svar

Netfang þitt verður ekki birt. Nauðsynlegir reitir eru merktir *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.